Dasmat pa garantuar më parë distancën e sigurisë dhe pa respektuar masat anti-COVID nuk lejohen, sipas aktit normativ të qeverisë.

Por kjo nuk e ka penguar aspak pronarin e një lokali në Sukth të organizonte një dasmë pa zbatuar asnjë masë.

Për këtë arsye ai u gjobit me 1.000.000 lekë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *