Subscribe

Kreu i Vetëvendosjes, Albin Kurti ishte i pranishëm këtë të mërkurë në prezantimin e kandidatit për deputet në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit, Boiken Abazi.

Në një prononcim për mediat, Kurti e cilësoi Abazin një aktivist të pathyeshëm dhe qytetar të pakorruptuar. Ai shpreh se shqiptarët kanë nevojë për ndryshime si në Kosovë dhe Shqipëri.

“Unë do të kem marrëdhënie më të mira që ka pasur ndonjë kryeministër me Tiranën Zyrtare me Kosovën e pas luftës. Shqiptarët duhet të zgjedhin përfaqësuesit e popullit. Shteti duhet të favorizojë shumicën e qytetarëve.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *