Të qenit i pashëm dhe joshes, si Leonardo DiCaprio kërkon edhe goxha investim, qoftë në kohë, njerëz apo para.

 

Fundjavën e kaluar janë mbajtur çmimet prestigjioze “Oscar”, ku një nga aktorët që u ngjitën në skenë ishte edhe Leo, i cili me sharmin e tij dha trofeun e “Aktores më të mirë”.

 

Epo, për look-un e tij është kujdesur një grimier, i cili udhëtoi plot 12,070 kilometra për të arritur në Los Angeles. Dhe ky grimier nuk ishte dosido, pasi merret vetëm me vetullat e aktorit.

 

Ky shërbim kushtoi plot 200$ dhe kishte të bënte vetëm me prerjen dhe lyerjen me dyll të vetullave.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *