Debati mes fermerëve dhe Robertit zgjati deri në orët e para të mëngjesit.

Baby G i tha Robertit se ajo e respekton atë pasi është në moshën e gjyshit të saj, por ky i fundit i tha të mos bëjë moral.

Ai i tha fermerëve se nuk ofendoi njeri dhe se fjala bordello do të thotë rrëmujë.

Ndërsa fermeret i kërkuan të tregojë më shumë respekt për to dhe të bëj kujdes me termat që përdor

Pjesë nga biseda:

Roberti: Dua t’ju them diçka o goca, më vjen keq që e keni marrë atë çështjen e bordellos si fjalë të rëndë. Fjala bordello është e rrëmujës. Njëri flet shumë, njëri flet andej.

Ditea: Kush është termi mere lëpije dhe përdoreni si mikrofon.

Roberti: S’e kam thënë.

Gloria: Do të dali në spektakël.

Roberti: Le të dali.

Baby G: Nuk kemi asnjë plan kundër teje, ti je 64 vjeç, je gjyshi im.Ti je 64 vjeç, çfarë të intereson ty çfarë bën një vajzë 21 vjeçe.

Roberti: Çfarë të të them un ty, ti i ke edhe mendimet edhe fjalët pa leje.

Baby G: Ma kot se ti nuk i them. Kujdes kur flet me mua.

Gloria: Ne deri tani i kemi thënë të mos ket siklet kur flet, vjen ti dhe i thua i ke ndërtim pa leje.

Roberti: Kur them i ka ndërtim pa leje do të thotë i ka të pasistemuara.

Gloria: Edhe ti i ke të pasistemuara.

Dijonisi: O vëlla të të jap një këshill, bëj çfarë të duash, çoje të gjithë shtëpinë, por kujdes me termat.

Baby G: Ti ke vajzë vetë.

Roberti: Boll tani.

Baby G: Pse kur flas unë thua boll, boll, boll? Kujdes kur flet. Të respektoj se je gjyshi im.

Roberti: A mbarove e dashur?

Baby G: Mbarova, uroj të kesh kuptuar! /vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *