Inspektorati i mbrojtjes së territorit vazhdon aksionin për shembjen e ndërtimeve pa leje në zonën e plazhit Radhimë-Orikum.

Në ditën e dytë të operacionit “bregdeti ynë”, IKMT prishi dy objekte, ndërsa nuk pati kundërshti nga ana e pronarëve, të cilët u lejuan fillimisht që të boshatisnin ambientet.

Në total në zonën e plazhit të Radhimës dhe Orikumit janë parashikuar të shemben 15 objekte, katër prej të cilave tashme janë prishur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *