Eleminimi me turp nga Uefa Champions League përballë Barcelonës së rezervave, ka bërë që rrjeti të masakroje ziklatrit.

Memet ironizuese ndaj lojës së dobët dhe daljes jashtë championsit të skuadrës së Contes kanë mbushur rrjetet sociale.

Ato vinin në lojë pamundësinë e skuadrës italiane për tia dalë mbanë ndonëse kishin përballë një ekip që luante thuajse me skuadrën e dytë dhe me shumë lojtarë nën 20 vjec në organikë.

Për këtë arsye shumë meme, evidentonin një foto të një skuadre fëmijësh të Barcelonës, duke ironizuar se ndoshta Barca nuk duhet të luante me U 19 në San Siro por me U15 në mënyrë që ti jepte mundësi Interit të kalonte më tej.

Të tjera meme vinin në pah figurën e Contes dhe Lukakut pas kësaj disfatë në champions.

Më poshte disa nga memet më interasante të rrjeteve sociale.

 

  

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *