Armepushimi mes mazhorances dhe presidentit Ilir Meta duket se kufizohet vetem tek problematika e krijuar per shkak te koronavirusit, pasi per te gjitha ceshtjet e tjera, konflikti vazhdon te jete ende i forte.

 

Komisioni i Ligjeve ka rrezuar sot dy dekretet e presidentit per ligjin e njohur me emrin “Anti-KÇK” dhe ligjin per përfundimin e proceseve kalimtare të pronësisë.

 

Kryetari i shtetit i kerkoi Parlamentit te rishikoje keto dy ligje por ashtu sic ka vepruar me cdo dekret te presidentit, mazhoranca refuzoi argumentat e Ilir Metes.

 

Dy dekretet pritet te rrezohen ne mbledhjen e ardhshme te Parlamentit dhe ligjet hyjne ne fuqi me botimin ne Fletoren Zyrtare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *