Rita Ora, e  përfolur për lidhjen e saj me rocker-in Andrew Watt, së fundmi është fotografuar në rrugët e Romës. Sipas intvalbania, duket se kjo dalje e tyre ka konfirmuar zërat në lidhje me një romancë të mundshme të tyre.

Dy të rinjtë nuk i kanë rëzistuar dot njëri tjetrit dhe në një moment Andrew i ka prekur, në mënyrë shumë provokative, të pasmet Ritës. Më pas janë parë në krahët e njëri tjetrit dhe duhet të themi se çifti dukej shumë i lumtur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.