Për operacionin “Plazhi i Lirë”, i kësaj të shtune nga policia ka reaguar përmes rrjeteve sociale edhe kryeministri Edi Rama.

 

Kreu i qeverisë i ka quajtur 2 xhungla të mëdha dy plazhet e Shëngjinit dhe Velipojës, të cilat kanë përfunduar në këtë gjendje sipas tij nga keq menaxhimi i bashkive të djathta.

 

Megjithatë çlirimi nga zaptuesit do të vijojë çdo ditë, deri me miratimin e ligjit të ri për vijën bregdetare që do t’ia kthejë këtë hapsirë populli.

 

“Plazhet e Shëngjin-Velipojës, janë mbase dy xhunglat më të mëdha, që ka krijuar rrumpalla e kahershme e dokumentave të pronës dhe paaftësia e zullumhania kronike e bashkive të djathta?Çlirimi i tyre nga zaptuesit vazhdon përditë, por fundi pa kthim i lukunisë së zaptuesve, do të vijë me Ligjin e Ri për Vijën Bregdetare dhe dorën e hekurt që falë këtij ligji, shteti do të mund të vendosë nga viti që vjen, për t’ia kthyer përfundimisht plazhin Popullit.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *