Subscribe

Orët e humbura të mësimit per shkak tre ndërprerjes dy javore si pasoje e tërmetit te 26 nëntorit do të zëvendësohen.

 

Ministria e arsimit sqaron se mësimi do te behet gjate ditëve te shtuna. Sipas Janaqit Ministria e Arsimit do të nxjerrë një udhëzim të ri ku do të specifikohen datat.

 

Ndërkohe 420 nxënës qe vijnë nga familjet e prekura nga tërmeti kane mungese librash. Ne keto kushte shtëpitë botuese dhe donatore të ndryshëm kanë ndihmuar në pajisjen e tyre me tekste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *