Komisioni i Rithemelimit ka reaguar lidhur me anulimin e zgjedhjeve për kryetar të PD të degës në Bulqizë, të cilat ishin planifikuar të zhvilloheshin këtë të diel.

 

Në njoftimin për mediat, Rithemelimi sqaron se këto zgjedhje u anuluan pasi nuk u arrit një dakordësi mes kandidatëve.

 

Sakaq, Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale, ka bërë me dije se në vijim do të njoftohet për datën e re të organizimit të zgjedhjeve në këtë degë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.