Subscribe

Ministrja e Infrastrukturës, Belinda Balluku inspektoi kantierin e për ndërtimin e aksit Elbasan-Qafë Thanë pjesë  e Korridorit VIII.

 


BELINDA BALLUKU


MINISTRE E INFRASTRUKTURËS

Ky segment është dallëndyshja e parë e korridorit të tetë. Pavarësisht se janë 5 km e para, është e rëndësishme që këtu të eci puna siç duhet. Ne ndërkohë jemi duke punuar për by-passin e Elbasanin, që është shumë i rëndësishëm dhe prioritet për ne.

 

Ministrja tha rruga e re po ndërtohet me standarde.

 


BELINDA BALLUKU


MINISTRE E INFRASTRUKTURËS

Nga ana tjetër do ndërtojmë segmentin e dytë të këtij korridori. Rruga është kategori B, për t’ua sqaruar qytetarëve, është e ngjashme dhe me të njëjtat parametra me By Passin e Fierit.

 

Ky aks pritet që të shkurtojë ndjeshëm kohën e udhëtimit drejt juglindjes së vendit.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *