Presidenti Ilir Meta kërkoi nga partitë politike që të përzgjedhin figura me integritet për garën e 25 prillit.

 

Në një prononcim për mediat nga Korça, kryetari i shtetit tha se pjesë e listave duhet të bëhen të rinjtë dhe pedagogët.

 

“Nuk kam asnjë koment për asnjë parti, vetëm ju lutem sa më shumë pedagogë. Të rinj të arsimuar, sa më shumë figura të pastra dhe sa më pak biznesmenë në Kuvendin e ardhshëm të Shqipërisë. Është e rëndësishme që në Kuvend të kemi njerëz me integritet. Janë zgjedhje shumë të rëndësishme sepse është një moment kyç për të ardhmen evropiane të Shqipërisë.”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *