Nga e premtja, edhe fasoneritë dhe call center-at do të mbyllen. Urdhri u dha nga kryeministri Edi Rama në një dalje për mediat. Ai apeloi që të respektohen të gjitha masat drastike të marra.

 

“Nga nesër mbyllen fasoneritë dhe vall cerenter. Ne duhet të kujdesemi për të afërmit dhe të moshuarit. Respektoni masat që kemi marrë. Me besim disiplinë, do t’ia dalim.”

Ai sqaroi se nuk do të lejohet as qarkullimi me taksi. Për kryeministrin, këto masa janë të domosdoshme.

 

“Këto masa janë domosdoshmëri për të ruajtur Shipërinë nga përshkallëzimi agresiv i koronës mbi të afërmit tanë”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *