Apple do të prezantojë më 9 shtator jo vetëm iPhone 8, iPhone 7S Plus por edhe Apple Watch Series 3, brezin e tretë të orëve të kompanisë së udhëhequr nga Tim Cook.

 

Mendohet se kjo orë nuk do të varet edhe aq shumë nga iPhone, por do të jetë në gjendje që të punojë e pavarur. Sipas analistëve, kjo do të bëhet e mundur përmes çipit LTE. Gjithashtu, kjo orë do të ketë lidhje me internetin si dhe GPS, që e kishte dhe versioni paraardhës.

 

Nderkohe sipas informacioneve te para telefoni iPhone 8 do te jete me ekran 5.8 inç, do të përfshijë një aparat fotografik frontal dhe do të zëvendësojë kamerën e pasme të dyfishtë të rradhës të iPhone 7 me një  tjetër vertikalisht të përafërt.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *