Nënë e birë janë vënë në prangat e policisë pasditen e kësaj të shtune në Vlorë, pasi akuzohen për marrje të padrejtë të një fëmije.

 

Sipas policisë, personat me inicialet A.N., 66 vjeçe dhe J.N., 39 vjeç, gjyshja dhe babai i fëmijës, e kishin fshehur atë nga punonjësit e Zyrës së Përmbarimit Vlorë.

 

Fshehja është bërë me qëllim për të mos ja dorëzuar nënës, pasi gjykata kishte vendosur për kalimin e fëmijës së mitur 37-vjeçares me inicialet E.N.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *