Një 8-vjeçare u bllokua për 70 minuta në një derë metalike të një fabrike në Keratsini të Greqisë.

 

E mituar ka tentuar të hyjë në ambientet e kompanisë, që ndodhet në zone dhe për pasojë ka mbetur e bllokuar në një derë elektrike metalike dhe ka humbur jetën.

 

Mediat fqinje kanë treguar momentin kur trupi i vogëlushes mbeti në mes të derës.

 

Për familjen është mister fakti se si vajza e vogël ka mbërritur në fabrikë dhe si është mbyllur dera.

 

Për këtë ngjarje është arrestuar një person, i akuzuar për vrasje nga pakujdesia. Po ashtu, janë shoqëruar edhe nëna dhe gjyshja e të miturës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.