Hermes Nikaj i njohur ndryshe me pseudonimin “Zogu i Tiranës”, është vënë në pranga një ditë më parë nën akuzën për shfrytëzim prostitucioni.

 

Në dëshminë e tij Nikajt ka mohuar akuzën e prostitucionit, ai është shprehur se vajzat kryenin marrëdhënie me dëshirë dhe nuk kishin qëllim përfitimin financiar.

 

Nuk kam ushtruar prostitucion dhe as kam shfrytëzuar njeri për prostitucion. Gjithçka ka ndodhur kundrejt dëshirës jo kundrejt lekëve. Duke qenë se jam i njohur kisha më shumë kontakte dhe ua prezantoja mikeshave të mia dhe i ndihmoja të shkonin në hotel”.

 

Ndalimi i Hermes Nikaj dhe tre persona të tjerë është bërë në kuadër të goditjes së veprimtarisë kriminale në fushën e shfrytëzimit për prostitucion, në ambientet e një hoteli në autostradën “Tiranë-Durrës.

 

Mes katër te arrestuarve është dhe një 45 vjeçare me iniciale A.B e cila nëpërmjet qendrës së saj estetike fillimisht punësonte vajza te reja si kursante ose si parukiere dhe më pas i shfrytëzonte ato për prostitucion kundrejt një përfitimit monetar që varionte nga 500 deri në 700 euro nata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *