Mediumi katalan “diariARA” ka zbuluar borxhin marramendës të Barcelonës.

Bëhet e ditur se gjiganti katalunas, Barcelona ka plot 1.3 miliardë euro borxh, shumë kjo e marrë nga huazimet dhe që duhet të paguhet para vitit 2032.

Përveç kësaj, Barça duhet të rikthejë 613.5 milionë euro të huazuara para vitit 2028.

Situatë kjo jo e mirë te klubi i Joan Laportas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *