Ambasada e SHBA ne Tirane paralajmeron qytetaret amerikane per protesta e opozites.

Ambasada saktëson se demonstrimet e perseritura pritet te ndodhin ne te gjithe Shqiperine në ditët në vijim

“Protestat në vijim të opozitës mund të bëhen të dhunshme. Datat e sakta dhe kohezgjatja e ketyre demonstratave jane te panjohura.”

Ambasada e SHBA shton së në demonstrimet e kohëve te fundit ka pasur dhunë.

“Disa demonstrues kanë përdorur bomba molotov dhe gurë. Forcat e sigurisë janë përgjigjur me makinat ujëhedhese dhe gaz lotësjelles”.

Ambasada e SHBA I kërkon të gjithë shtetasve të vet që të shmangin pikat e grumbullimit dhe vendet ku demonstratat jane te pashmangshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *