OSSH njofton se ka marrë të gjitha masat për furnizimin me energji të qendrave të votimit në bashkitë që sot zhvillojnë zgjedhjet e pjesshme vendore.

 

Në njoftim theksohet se OSSH ka pajisur me gjeneratorë të gjitha qendrat e mëdha të votimit dhe ato të numërimit.

 

Ndërkohë vijon në terren puna e brigadave të avarisë për riparimin e defekteve si pasojë e motit të keq me reshje shiu e bore dhe temperatura të ulëta që kanë përfshirë vendin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *