Kjo e premte do të jetë një ditë shumë e rëndësishme për të ardhmen e Partisë Demokratike.

Gjykata e Apelit vendos nëse PD do të përfaqësohet nga Berisha dhe grupimi i tij, sikurse ishte vendimi i shkallës së parë nga Gjykatësi Agron Zhukri, apo vula dhe logo do ti takojmë grupimit Basha-Alibeaj.

 

Sot në shqyrtim nga Gjykata e Apelit merret ankimimi i PD-së  (Alibeaj) ndaj vendimit të vitit  të kaluar të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë, lidhur me faktin se kujt i takon zyrtarisht vula për drejtimin dhe përfaqësimin e Selisë Blu.

 

Trupi gjykues për këtë çështje përbëhet nga Elona Mihali, Irida Kacerja e Astrit Kalaja.

 

Vendimi I formës së prere që merret sot, ka rëndësi të madhe sepse do të vendosë edhe fatin e përfaqësimit zyrtar të demokrateve ne zgjedhjet locale te 14 majit.

Në bazë të vendimit të sotëm, edhe KQZ do të marrë  vendimin se cilin grupim të PD do të regjistrojë në zgjedhjet locale.

Afat për regjistrimin e forcave politike mbyllet ne datën 6 mars.

 

Por ndërkohë që séance në Apel nis në orën 11:0, grupi I Berishës ka lajmëruar proteste në orën 12:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *