Prokuroria e Krimeve te Renda jep pretencen ndaj tre ish gjyqtareve te apelit te Durresit te cilet akuzohen per korrupsion.

 

Sipas organit te akuzes eshte provuar se ata udhetuan drejt  spanjes per te ndjekur “El Clasicon” pasi u sponsorizuan nga nje person i cili ishte pale ne gjykim.

 

Prokuroria kerkoi denimin me 3 vjet e 6 muaj burg per Kliton Spahiun, 3 vjet per Petraq Dhimitrin dhe 3 vjet burg per Petrit Cenon.

 

Denimi parashikon qe tre ish gjyqtaret nuk duhet te ushtrojne per tre vjet funksione publike.

 

Ndersa per biznesmenin Namik Sadiku u kerkua 2 vjet burg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *