Presidenti Nishani ka dekoruar sot aktoret Margarita Xhepa, Tinka Kurti e Robert Ndrenika. Bujar Nishani ka vlerësuar pas vdekjes për kontributin e tyre në skenën teatrale edhe aktorët Sandër Prosi, Kadri Roshi, Ndrek Luca, Violeta Manushi e Sulejman Pitarka.

 

 

 

One thought on “Presidenti dekoron aktorët

  1. Redaksise:Turp te kini!Po kaloni kaq thate nje ngjarje te rendesishme:dekorimin e 7 aktoreve te shquar te teatrit dhe kinematografise shqiptare dhe e kaloni ate ceremoni vetem me dy rreshta dhe pa permendur se kane marre dekoraten e larte “Gjergj Kastrioti Skenderbeu”.Para disa ditesh i dhate vend te rendesishem njoftimit per dhenien e kesaj dekorate edhe “Kompanise 400”,detashment famekeq i tradhetareve qe u hodhen si diversante ne Shqiperi dhe vrane femije,pleq ,te rinj e te reja e burra.S’kini faj,ka ardhur koha e maskarenjve dhe tradhetareve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *