Pas shfaqjes së modës  së Victoria’s secret, Bella Hadid, Karlie Kloss dhe shumë nga engjëjt sekretë të Viktorias shkuan në festën zyrtare pasi filloi në orën 21:00. Por sipas Wear Women’s Daily, festa do të ndalohej nga autoritetet kineze disa orë më vonë, në orën 11:50.

Muzika u ndërpre menjëherë para mesnatës, njoftoi WWD – jo shumë kohë pasi DJ Victor Aime filloi të luante.

Kjo nuk është çështja e vetme që ekipi i VS u përball në Kinë këtë vit. Gigi Hadid dhe Katy Perry, të cilat ishin të rezervuar për të modeluar dhe kënduar, thuhet se ju mohuan viza dhe duhej të braktisnin shfaqjen minutën e fundit. Page Six raportoi gjithashtu se disa anëtarë të stafit të VS besonin se autoritetet kineze po monitoronin emailin e tyre.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.