Subscribe

Mbrëmja e 12 qershorit mblodhi ne kishën e Shna Ndout ne Laç mijëra besimtarë. Të ardhur nga disa rrethe e madje edhe nga jashtë kufijve, me qirinj në duar e lutje të ndryshme besimtarët përshkruan me këmbe rrugën drejt vendit ku ndodhet kisha.

 

Besimtarët kaluan natën në kishën e Shën Ndout në Laç, për të pritur aty agimin.

 

Pelegrinët shprehen se besojnë tek mrekullitë e Kishës së Laçit, ndaj edhe vijnë çdo vit këtu. Rrugëtimi i besimtareve edhe ketë vit është monitoruar nga forca policore dhe shërbimi i urgjencës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *