Partia Demokratike ka vendosur të votojë pro shtyrjes së afateve për organet e vetingut.

 

Në këmbim te kesaj vote selia blu do te marre plotësimin e dy kushteve kryesore të saj, kryerjen e reformës tërriroriale dhe kryerjen e reformës zgjedhore.

 

Vendimi u mor gjate mbledhjes qe Basha po zhvillon me grupin parlamentar para nisjes se seances parlamentare te kesaj te enjteje.

 

Pas votimit për zgjatjen e mandatit për organet e vetingut, Parlamenti do të votojë për ngritjen e 2 komisioneve për zbatimin e menjëhershëm të kërkesave të PD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.