Një qendër e madhe tregtare në Paris është evakuar pas njoftimeve për një person të armatosur.

Mengjesin e kësaj të marte qindra njerëz janë detyruar të evakuohen me duart lart ndërsa ndërtesa u blindua nga forcat e policisë.

Një pronar i një dyqani në qendrën tregtare njoftoi policinë menjëherë sapo pa një burrë të maskuar i cili mbante në dorë një armë gjahu.

Autoritetet mbyllën menjëherë stacionet e metrosë dhe shkollat aty pranë.

Policia ndërkohë nuk ka arritur të identifikojë personin e armatosur.

Por paniku ishte i jashtëzakonshëm pasi në qendrën tregtare Les Quatre Temps janë më shumë se 230.

Në kushte normale, para pandemisë, mbi 200.000 njerëz punojnë në qendrën tregtare dhe në zonat përreth.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *