Një foto e postuar në Instagram nga këngëtari Flori Mumajesi shkruan “Vriti me mirësi” . Nuk e dimë se kujt “armiku” I drejtohet Flori me këto fjalë por duket se ai është I kënaqur nga suksesi I dy bashkëpunimeve të fundit dhe ka këtë përgjigje për heaters-at e tij. Pak ditë më parë ai së bashku me Ledri Vulën publikuan këngët “Beautiful” dhe “Nuk ma la”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *