Vazhdon prerja e paligjshme e femeve në Dibër, edhe pse ka muaj që moratoriumi i pyjeve ka hyrë në fuqi. Operacioni “roja i gjelbër” ka goditur dy raste të reja të prerjes së paligjshme të pyjeve. Policia e Dibrës ka sekuestruar dy mjete me 9 metër kub lëndë drusore, si dhe ka proceduar penalisht në gjendje të lirë dy shoferet. Për të fshehur drutë, njëri nga drejtuesit e mjeteve sipër ngarkesës kishte hedhur bar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *