7 shtetas janë proceduar në gjëndje të lir për veprat penale “Ndërtim i paligjshëm” dhe “Ndotja e ajrit” nga policia e Durrësit.

Të proceduarit janë shtetasit e mëposhtëm me iniciale:

T. T.,  I. K., M. K., I. K., Z. Ç., R. B., dhe Q. T., banues në Jubë, Sukth dhe Shijak.

Këta shtetas, në Jubë, në grykëderdhjen e lumit Erzen, kanë hedhur pjesë furgoni dhe qese plastike dhe kanë ndërtuar 2 kontenierë metalik dhe disa ndërtime njëkatëshe me mur betoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *