Subscribe

Moti i keq që përfshiu shumë zona të Shqipërisë ditën e mërkurë, ka sjellë dëmë të konsiderueshme edhe në juglindje.

Si pasoje stuhisë ka pasur ndërprerje të energjise elektrike në disa fshatra të Korcës dhe bashkite e qarkut si: Devoll dhe Pustec.

Në Moglicë janë rrëzuar 3 shtylla ndërsa në disa akse të qarkut të Korcës ka patur rënie pemësh dhe rrëshkitje dherash.

Problemet më të mëdha nga moti i keq janë shënuar në aksin Ersekë-Leskovik, Qafë Plloçë, Plase-Libonik dhe aksi kryesorë në Zemblak.

Pa energji kanë mbetur edhe shume fshatra të zonës së Mokrës në Pogradec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *