Këngëtarja Xhesika Polo ka treguar më shumë për jetën e saj artistike dhe fillimet e karrierës.

Në një bashkëbisedim me Marianën në dhomën e gjumit, Xhesika ka thënë se babai i saj, përmes kritikave, e ka mbajtur me këmbë në tokë dhe shton se nuk ja ka krehur asnjë herë bishtin.

Im atë ka qenë tifozi im më i madh që në ditë të parë. Është shumë kritik. Mora shumë famë por gjithmonë më thoshte më mirë herës tjetër. Mos krehja e bishtit nga im atë mua më ka bërë njeri me këmbë në tokë. Se është kollaj të fluturosh që 15 vjeç se të njeh e gjithë Shqipëria. Ke kohë më thoshte mua, se çdo ditë do bëhesh edhe më mirë”, tha Xhesika./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *