Vogëlushi i Vesa Lumës dhe i Big Bastës duket se tashmë ka filluar të shfaqë pasionet e tij dhe mesa duket ai do të ndjekë hapat e mamit dhe të babit.

 

Përmes një video në Instagram shihet Liani duke i rënë baterisë. Në televizor shfaqet një këngë e Eugent Bushpepës dhe Liani ndjek të gjitha lëvizjet e bateristit për të bërë njësoj si ai.

 

“Po më shkrihet zemra”, ka shkruar Vesa bashkangjitur videos, duke treguar se është krenare për të birin.

 

Liani është vetëm 3 vjeç, por duke qenë se fëmijët fillojnë të shfaqin që tani interesat e tyre duket se në të ardhmen vogëlushi do të bëhet një muzikant shumë i mirë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *