Sharon Kellaway nga Cork i Irlandës , u inspirua nga fotoja e fundit e Beyonces me dy binjakët e saj. Ajo gjithashtu është nënë e dy binjakëve, të cilët i erdhën në jetë pak kohë më përpara.

 

 

Ishte dita kur Beyonce vendosi të publikojë foton me dy fëmijët, e cila u shpërnda në të gjithë botën.

 

 

Mamaja e re, Sharon i lindi binjakët e saj në shkurt, gjithashtu një djalë dhe një vajzë. Ajo vendosi të bëjë një foto të ngjashme në kopshtin e saj.

 

 

E pyetur nga Mirror Online ajo rrëfen se e pa foton e Beyonce rastësisht në internet edhe i lindi ideja që ta improvizonte edhe ajo. Fotot e saj me binjakët janë bërë virale në të gjithë botën.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *