Dy aktivistë kanë gjetur një mënyrë të pazakontë për të protestuar për çmimin e lartë, sipas tyre, të vaksinave kundër COVID-19.

 

Ata lidhën veten me zinxhirë në dyert e kompanisë AstraZeneca në Angli dhe vendosën edhe në pankartë, në të cilën shkruhej se vaksina duhet të jetë për njerëzit.

“Vaksinë për njerëzit, jo vaksinë për përfitim”, shkruhet në pankartë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *