Dijonisi dhe Ditea diskutuan lidhur me fermerët që sipas tyre do të jenë në finale.

Dijonisi i tha Baby G se ajo është një ndër vajzat që mendon se do të jetë pjesë e finales, teksa edhe kjo e fundit dha disa emra.

Ai theksoi se e mendon këtë pasi Baby G, mes të tjerash, është edhe e aftë në sfidat, të cilat deri më tani kanë rezultuar vendimtare për eliminimet në fermë.

Pjese nga biseda:

Dijonisi: Seriozisht ta them, nga të gjitha gocat, ti je në finale

Baby G: Edhe iu ke thënë gjithë gocave kështu?

Dijonisi: Jo, jo! Nuk u kam thënë gjithë gocave

Baby G: Ditea besoj ka me qenë

Dijonisi: Edhe ti do jesh

Baby G: Edhe Gloria

Dijonisi: Ti, Ditea dhe Çiljeta ose Elsa

Baby G: Pse jo Gloria?

Dijonisi: Mundesh të më pyesësh për shumë veta, jo vetëm Gloria

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tring TV (@tring_albania)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tring TV (@tring_albania)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *