Këngëtari Kastro Zizo njihet për karakterin e tij ironik e sarkastik, por askush nuk e kishte menduar këtë që ndodhi së fundmi.

 

Përmes një postimi në Istagram këngëtari ka publikuar një foto ku kishte dalë me nje mace të zezë dhe kishte shkruar “Jemi të dy me kancer”.

 

Ishte pikërisht kjo deklaratë e këngëtarit që i bëri të gjithë portalet dhe shtypin të shkruanin lidhur me sëmundjen që ai deklaroi dhe kishte.

 

“Një kundërpërgjigje ndaj atyre që më donin vërtet me kancer, një emër që duhet respektuar para se t’më bësh shok me të. E gjitha ishte një lojë fënde ndaj rracës së keqe që po rritet. Nëse vërtetë do kisha kancer dhe do më thoninn që i kam dhe nja 6 muaj jetë, hahaha… besomëni që do ishin së paku nja 12 vrasje të pashpjeguara dhe nja 30 të vërtetuara. Kështu që jam shëndoshë e mirë miq. Ju dua.”

 

Na vjen mirë që i gjithi ishte një provokim i pavërtetë dhe këngëtari do sjellë sërisht projekte të reja për publikun shqiptar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *