Snapchat kohët e fundit ka përditësuar dy filtra të rinj, të cilat i lejojnë përdoruesit të ndryshojnë vizualisht karakteristikat e tyre gjinore. Këtojanë filtra që kanë filluar të përdoren masivisht nga njerëzit të cilët shpesh e përdorin si një lojë për të bërë shaka dhe qeshur me ndryshimet që ju sjell ky filter.

 

Vetëm nga ky filtër i ndryshimit të gjinisë, përdoruesit e Snapchat janë rritur me 7 milionë. Ndërsa, filtri i radhës e transformon fytyrën tuaj ose fytyrën e dikujt që ju zgjidhni në një version fëmijësh të ngjashëm me veten.

 

Ky tipar është një karikaturë e vogël, është shumë realiste dhe natyrisht të gjithë po e përdorin atë.

 

Ky filtër po bëhet shumë i populluar në internet, si shkak i përdorimit të fytyrës së personave të famshëm nga e gjithë bota.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *