Biznesmeni i njohur në Bosnjë e Hercegovinë, Slavisha Krunic, është vrarë nga një pritë që iu bë afër shtëpisë së tij në Banja Llukë.

Mediat lokale raportuan se ekzekutimi ndodhi në stilin mafioz. Një nga autoret e ketij sumi mafioz mbeti i vrare se bashku me nje nga truprojat e biznesmenit.

Policia tha se sulmuesi i dyshuar, që u identifikua pas vrasjes, ka të kaluar kriminale si dhe ka qenë 11 vite në burg për vjedhje.

Megjithate ai ende nuk eshte kapur.

Motivi i vrasjes ende nuk është i qartë.

Krunic ka pasur në pronësi disa biznese, përfshirë një kompani sigurimi, shërbime të teknologjisë informative si një rrjet të dyqaneve të bukës.

Disa vjet më parë, Kruniç u ankua publikisht se ai ishte nën presion nga “dikush prej skenës politike” për të shitur bizneset e tij.

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Bosnjë e Hercegovinë tha se janë të tronditur nga “vrasja brutale e biznesmenit Sllavisha Krunic”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *