Subscribe

Kryeministri Edi Rama shpjegoi vendimmarrjen e tij për të zgjedhur për të mbajtur mandatin e deputetit në Qarkun e Durrësit dhe jo në Vlorë, ashtu siç bëri për tetë vite rresht.

 

Kreu i qeverisë shprehu në “Twitter” dashurinë për Vlorën, por shtoi se mandatin e tretë duhet të jetë deputet në Durrës për t’i dhënë qytetit bregdetar një zhvillim të ri.

 

“Vlora ishte, është dhe do jetë deri në fund në zemrën time, kështu që me mandat pa mandat, unë nga Vlora nuk ndahem as sot as mot, ndërkohë në mendjen time Durrësi është vendi ku Mandati i Tretë duhet të sjellë një hop të ri, jo vetëm për atë qytet po për krejt #Shqipërinë2030🇦🇱”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *