Brenda pak minutash, dy të moshuar humbën jetën në Tiranë.

 

Policia njoftoi se një 65-vjeçar dhe një 77-vjeçar ranë nga lartësia e banesave të tyre.

 

Nga deklarimet paraprake të familjarëve, dyshohet se 65-vjeçari kurohej nga depresioni.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *