Aktorja Claire Foy momentin që është ngjitur në skenë për të tërhequr ccmimet Emmy, i ka rënë në sy sandalet e saj.

 

Por ajo është mbretëresha dhe mund të veshë çafrë të dojë ndërsa fashionistat do ta quanin zgjedhjen e  Claire ‘asimetrike’.

 

Sandalet që ajo mbante veshur ishin të Calvin Klein kushtuan 1.025 paund.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *