Subscribe

Biznesi i vogël dhe ai i mesëm është më i dëmtuari në këtë situatë pandemie, pasi prej 3 javësh qepenet e tyre janë të mbyllur…

Tirana mban peshën kryesore të kësaj kategorie, ndaj dhe shoqata e bzinesit të vogël thotë se shumë njerëz do të dalin të papunë ndërsa të tjerët do të falimetojnë.

Sipas shoqatës paketa mbështetëse e qeverisë për këtë kategori duket se nuk është e bazuar në shifra reale, ndaj situta tek këto dyqane është në kufinjtë e mbijetesës.

Nga paketa e ndihmës që qeveria ka miratuar përfitues janë të vetpunësuarit, ndërsa pjesa tjetër janë punonjësit që janë pjesë e bzineseve me xhiro deri në 14 milion lekë te reja ne vit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.