Bebe Rexha ka një ndjenjë të zjartë ndaj stilit, të cilën ajo e sjell në mënyrën më të mirë.

 

Ajo ishte veshur si një copë ylli që shkëlqyen kur mori pjesë në festën e 75-të të ditëlindjes së Diana Ross në Warëick në Hollywood të Kalifornisë ditën e martë.

 

Këngëtarja 29-vjeçare me origjinë shqiptare, e veshur me një jumpsuit në tonalitetet e ngjyrës së gurit të çmuar amethyst, me një zinxhir argjendi metalik varur lirshëm rreth belit të saj për të nxjerrë në pah format dhe në kontrast me xixat e ndezura.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *