Subscribe

Seanca parlamentare ka qënë një tjetër mënyre e përdorur nga Partia Demokratike për të vijuar kërkesën për doreheqje dhe hetim ndaj ministrit të brendshëm Fatmir Xhafaj.

 

Basha madje ka shtuar akuzat duke pohuar se bashkëpunetor X që degjohej në materialin audio të publikuar nga PD është kërcënuar.

 

“Fatmir Xhafaj duhej të kishte dhënë dorëheqje. Fatmir Xhafaj nuk është këtu sepse është i zenë me diçka tjetër të cilën do ta marrim vesh shumë shpejt. Prej 72 orësh dëshmitari X është nën presionin e bandave dhe terrorit policor. E gjithë policia është vënë pas familjes së dëshmitarit dhe pas vetë dëshmitarit. Policia e ka për detyrë të ndalojë Agron Xahafaj, i cili është koka e drogës në Vlorë. Prokuroria e ka për detyrë të hapë hetimin. Por kanë bërë dicka tjetër, terror policor, përderisa audiopërgjigimi nuk është i vërtetë, perse i jane vënë prapa dëshmitarit X dhe jo bandave?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *