Një zjarr i madh ka përfshirë prej dy ditësh  pyjet e zonës së Vermoshit në Malësi të Madhe.

 

Zjarri ka rënë në brezin e gjelbër mes territorit shqiptar dhe atij malazez, ndërsa flakët të ndihmuara dhe nga era e fortë si dhe terreni i thyer malor po përhapen me shpejtësi.

 

Per shkak te terrenit te thyer, nderhyrja eshte bere e pamundur, nderkohe qe nuk ka asnje vendim per te nderhyre me helikoptere nga ajri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.