Subscribe

Gjykata e Krimeve të Rënda dënon me burgim të përjetshëm Fadil Kasemin.

 

Ai u dënua me akuzën e vrasjes së bashkëshortes së tij Fildes Hafizi.

 

Kasemi u shpall fajtor nga Gjykata edhe për akuzën rrëmbim personi dhe armëmbajtje pa leje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *