Prokurori Adnan Xholi doli sot para komisionit te pavarur te kualifikimit per t’iu nënshtruar vetingut. Xholi, i cili aktualisht mban postin e drejtorit te inspektimit, burimeve njerëzore dhe mbrojtjes se dëshmitareve ne prokurorinë e përgjithshme, rezulton te ketë bere deklarim te sakte te pasurisë.

 

Prokurori ka ne pronësi nje apartament te blere 50 mije euro, si dhe nje makine 4 mije euro. Po ashtu ai ka 2.5 milionë leke kursime, si dhe një sipërfaqe toke ne Lushnje ne emër te bashkëshortes. Por sipas komisionit, per disa vite, prokurori ka pasur mungese te likuiditeteve per te justifikuar shpenzimet e kryera. Megjithatë, prokurori dorëzoi disa dokumente shtese. Sa i takon kontrollit te figurës, Adnan Xholi u konsiderua i përshtatshëm ne detyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *