Prej katër ditësh, transporti hekurudhor ne Shqipëri është paralizuar. Shkak është bere mungesa e karburantit. Pasagjeret janë detyruar te udhëtojnë drejt destinacioneve te tyre me furgone ose autobusë. Drejtues te sindikatës se hekurudhave, thonë se ky sektor po përballet edhe me probleme te tjera te mëdha, si borxhet e shumta, mungesa e investimeve dhe keqmenaxhimi. Ndërkohe, drejtues te hekurudhave thane se po përpiqen te gjejnë sa me pare karburant për zgjidhjen e situatës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *